+34600064336 [email protected]

Ons vakantiehuis heeft een prachtig zwembad met uitzicht op de Xaló vallei, en we houden ervan om dit zwembad in topconditie te houden voor onze gasten.

Elk jaar na afloop van het zwemseizoen nemen we het zwembad grondig onder de loep. We inspecteren het voegwerk, de zwembadpomp, de filters en de verwarming om ervoor te zorgen dat alles in goede staat is voor het volgende zwemseizoen. Als we constateren dat het voegwerk aan vervanging toe is, voegen we het zwembad opnieuw.

Het opnieuw voegen van het zwembad is veel werk, maar noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ons zwembad in topconditie blijft. Het voegen van een zwembad is nodig om te voorkomen dat er lekkages of andere problemen optreden.

We beginnen altijd met het grondig reinigen van het zwembad. We verwijderen alle vuil en afval en schuren het zwembad grondig om ervoor te zorgen dat het voegwerk goed zal hechten

Het is om het voegmiddel goed aan te brengen om ervoor te zorgen dat het voegwerk weer voor lange tijd meegaat. Het is best een hele klus om het voegwerk zo netjes mogelijk te maken, maar als het eenmaal af is dan kunnen onze gasten weer  genieten van een mooi en goed onderhouden zwembad tijdens hun verblijf.

Het opnieuw voegen van het zwembad is niet alleen belangrijk om het zwembad in topconditie te houden, maar het kan ook helpen om energiekosten te besparen. Als het voegwerk van het zwembad slecht is, kan er water uit het zwembad lekken en kan de zwembadpomp extra hard moeten werken om het water op peil te houden. Door het zwembad opnieuw te voegen, kan het lekken worden gestopt en kan de zwembadpomp efficiënter werken, wat kan leiden tot lagere energiekosten

Naast het voegen van het zwembad zijn er ook andere onderhoudsklussen in het winterseizoen. We controleren ook de zwembadpomp, de filters en de verwarming om ervoor te zorgen dat alles in goede staat is voor het komende zwemseizoen. Dit jaar hebben we ook energiebesparende LED-verlichting in het zwembad geplaatst om ervoor te zorgen dat ons zwembad zowel mooi als energiezuinig is.

We hopen dat onze gasten een leuke en ontspannen vakantie zullen hebben bij ons. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze een geweldige tijd hebben in onze prachtige villa aan de Costa Blanca. Als je ooit op vakantie bent geweest en hebt genoten van een prachtig zwembad, dan weet je hoe fijn het is om te kunnen ontspannen in het water. Wij doen ons best om onze gasten datzelfde gevoel te geven tijdens hun verblijf bij ons.

Het jaarlijkse onderhoud van het zwembad van Casa Gran Vista is dus hard werken, maar we doen het met liefde!